Autoblog: de beste beelden van 2008

Doe eens opruimen
Als kerstcadeau hebben we afgelopen week een stapel DVD’s de deur uit gestuurd. Al onze relaties kunnen vanaf nu de beste autovideo’s in hoge resolutie via de DVD-spelert bekijken.

Ruben heeft een schitterende compilatie gemaakt van afgelopen jaar, waarbij direct opviel hoeveel video’s we eigenlijk gemaakt hebben. Helaas paste niet alles er op en moesten we wat keuzes maken. Onderstaande tekst is samen met de DVD verstuurd. Ik hoop niet dat de diverse automerken onze opmerking mbt de “recessie” verkeerd opvatten;)

Dit jaar is autoblog.nl gegroeid en verder geprofessionaliseerd. Dat zijn de dienstmededelingen bij ons eindejaarsgeschenk. Verder kent u ons wel. Wij berichten u dagelijks snel, kort en op onverschrokken wijze.

Tijdens de feestdagen is autoblog.nl uiteraard online, maar na een copieuze maaltijd valt autonieuws misschien zwaar op de maag. Voor wat lichter vermaak met een wat subjectieve ondertoon hebben we onze beste videoproducties voor u verzameld en op ouderwetsch plastic laten persen. Ietwat achterhaald, maar misschien toch wel prettig als u dankzij de recessie het internetabo niet meer kunt betalen. Wij denken aan u, denkt u ook aan ons?

Prettige kerstdagen en een voorspoedig 2009.

2 Reacties to “Autoblog: de beste beelden van 2008”

  1. JANUS :

    Heb hem nog steeds niet binnen 😉

  2. President :

    Als jullie er nog over hebben, stuur gerust!

Laat een reactie achter

Je moet eerst inloggen om te kunnen reageren...