Autoblog Corporate

Autoblog Corporate

Een kijkje achter de schermen

Autoblog Corporate RSS Feed
 
 
 
 

Archief voor March, 2009

Persbericht van de week – week 13

Wederom een mooi persberichtje van Audi… Lees meer »

Autojunk is onderwerp van discussie in Belgische media

Geen al te beste reputatie...
Tja, we kijken niet zo snel meer op van een beetje media-aandacht, maar dit is toch wel erg bizar… Lees meer »

Mooi he, relevante ads…

Soms zijn er prachtige combo’s te zien… Lees meer »

Dubbeltest: Prius vs Insight

Hond Insight vs Toyota Prius
Exclusief! Lees meer »

Top10 NL Twitter sites; Autoblog op nummer 11

Ok, we zijn geen echte twitteraars, maar ons Twitter-channel is in Nederland toch redelijk populair. Twittergids.nl maakte een Nieuws Top 100 en we staan op nummer 11. Lees meer »

Autoblog krijgt toch een TV-programma?

Dat gaat hard, binnen 4 uur hebben we bijna 400 comments op het artikel over Autoblog op TV. Het leeft blijkbaar. De meerderheid van de reacties zijn positief, maar uiteraard zijn er ook mensen die het niet zien zitten. Ik ben in ieder geval erg benieuwd, Wouter gaat morgen filmen en dan zullen we zien of we een leuke pilot voor Powned kunnen maken… to be continued.

Weblogs populairder dan e-mail

Email sucksUit onderzoek blijkt dat mensen steeds meer online communiceren via weblogs, online communities en netwerksites. De ochtendkrant nrc.next trekt deze conclusie uit onderzoek van marketingbureau Nielsen Online… Zij onderzochten het internetgedrag in negen landen. Lees meer »

Autoblog-profielen are go

Pfff. Sinds de samenwerking met Zomoto zijn we al bezig om de profielen van gebruikers op elkaar af te stemmen, dit is nu eindelijk gelukt! Lees meer »

Stop met printen!

GTO is dood, Automotive News Europe is dood, etc. Onder het mom van de crisis worden steeds meer maatregelen genomen die al veel eerder hadden moeten worden doorgevoerd. Ik vond toevallig een relevante video met Marc Andreessen, een zeer succesvolle ondernemer en investeerder in Sillicon Valley. In het interview geeft hij ons een tip: stop the presses! Lees meer »

Persbericht van de week – week 11

En de prijs gaat naarrrrr….. Lees meer »