Autoblog Corporate

Autoblog Corporate

Een kijkje achter de schermen

Autoblog Corporate RSS Feed
 
 
 
 

Archief voor August, 2009

Robbie is een 2000+ blogmaster

Ok, het zijn er geen 5000, maar je moet toch ergens beginnen… Lees meer »

Campingboy is weer op vakantie

Voor de liefhebbers van onze twitter-soap: campingboy is weer op pad. Terwijl de rest van Nederland vandaag begonnen is met de reguliere werkzaamheden is onze Mercedes-fanbooi met de G55 vertrokken. De eerste camping is al uitgezocht: Pomponne bij Parijs. Niet te ver de 1e rit. Lees meer »

Webblogs zijn (soms) zo lui en dom…

Autogespot Spyker FAIL
Internet is geweldig! Je kan alles vinden, uiteenlopend van de meest ranzige porno tot bouwtekeningen voor kernbommen tot informatie over fluitekruid. Maarrrrr… je moet niet vergeten om te blijven nadenken. Lees meer »

Zo herken je ANWB-leden. Altijd hun broek aan.

Vandaag staat hij op Lowlands de laatste grijze haren van zijn kop te spelen met The Hank Five. Ook schrijft hij hilarische gedichten, boeken en columns. Nico Dijkshoorn maakte furore op de internets en is inmiddels bij velen bekend. Zie hem maar als de Jack Kerouac van de 21e eeuw. Lees meer »

Iemand zin om een daimler-print uit te lezen?

goede avond,

ik heb een daimler XJ6 uit 1982, waarbij de verwarming het niet goed doet, en hier zou de wagen een keer aangesloten moeten worden op de computer, om de print uit te lezen. Lees meer »

Gezellig eten met de autoblog collegas

Proost

Borrel!

Wie is er in godsnaam met deze fiets gekomen?

Autoblogger hard aan het werk!

Of is de Appel nu al weer kapot?!

Autoblog Summer of Code

Show me luv!Net zoals de Google Summer of Code hebben ook wij deze zomer veel tijd doorgebracht met het verzinnen, designen en bouwen van nieuwe software. Helaas hadden wij geen 2500 studenten en/of 2500 mentoren ter beschikking. Tevens waren er geen secretaresses of stagiaires aanwezig. Wij moesten het doen met onze eigen redactienerds en de toegewijde hulp van 4worx ea. Maar we hebben goed nieuws, we hebben de afgelopen maanden veel werk verzet en de komende weken kunnen we diverse nieuwe dingen lanceren… Lees meer »

De 5 best gelezen artikelen in juli 2009

Het ongeluk van Felipe Massa staat bovenaan de lijst, met daarna oa de Alfa Milano, de Ferrari Enzo en de nieuwe Ferrari 458. Lees meer »