Line dancers willen een Koleos op LPG

Lily Line dancers
We hebben weer een machtig interessante melding in onze mailbox gevonden…

Hi,
ik wilde toen de Koleos uitkwam de auto gelijk kopen, maar ik ben een gasrijder, dus vraag ik de dealer of de auto ook op gas geinstallerd kan worden het antw. ;NEE, omdat het een Nissan Motor is (werd gezegd0 en die kunnen niet op gas rijden die zijn niet aangepast>
Jammer ik had graag de Koleos willen hebben, allen in diesel kon ik hem kopen , dat wil ik niet want ik ben toch wat millieu bewust geworden en ook de portemaonaie speelt een rol. Kijk, voor de belasting kan je sparen het hele jaar door, maar wie heeft nou nu in deze tijd € 60 tot €70 in pokket om te tanken.
Ik vind het heel jammer, maar ja het is nou eenmaal zo, ook is jammer dat Renault Nederland( bij het beslissen over de Europese productie) niet aan de Hollandse zuinige, bewuste levensstijl had gedacht en de Oosterlingen erop geattendeerd heeft.
Ik rij gas om een schoner millieu te krijgen voor diegene die hun kinderen (ik heb gelukkig geen kinderen) nog op deze wereld gezond willen laten leven zonder benauwd te worden vanwege de vuile lucht…(Renault Nederland heeft ook een briefje van mij gehad hierover, hun antw. “zij kunnen er niets aan doen”????)
Echt JAMMER
met vriendelijke groeten


Anke
URL: www.the-lily-country-line-dancers.com

3 Reacties to “Line dancers willen een Koleos op LPG”

  1. mx5owner :

    Je zal het maar even kwijt willen. 😕

  2. Emile_Benz :

    hmm, ‘n echte line dancer wil toch ‘n USA-car…?

  3. mashell :

    Zowel line dance als LPG rijden zijn trends die in tegenstelling tot wat we allemaal dachten en wellicht ook hoopten nog steeds niet zijn overgewaaid. Ik vind het wel beanstigend dat die vreemde voorliefdes zich tegelijkertijd in 1 persoon kunnen manifesteren, daar is onze hulpverlening absoluut niet op voorbereid.

Laat een reactie achter

Je moet eerst inloggen om te kunnen reageren...