Oud nieuws publiceren is cool

Top tien smerigste
Afgelopen weekend in de Trouw…

Het lijstje met de top 10 meest vervuilende auto’s, in december 2008 geschreven door Robbie, heeft eindelijk de krant gehaald. De dode bomen lopen dus een slordige 10 maanden achter! Dat gaat de goede kant op, volgens insiders liepen ze vroeger vaak een jaar achter;)

Nee dat is flauw, wij publiceren incidenteel ook wel eens wat oude lijstjes, linkjes of video’s. Dus Trouw is goed bezig, ze hanteren immers een fatsoenlijke bronvermelding. Thanks!

3 Reacties to “Oud nieuws publiceren is cool”

 1. vla :

  Dus Autoblogger leest de Trouw… 😛
  Keek daarnet op de site om te weten of ik er wel mee kon lachen (echt wel! 😀 ), staat er dat PowNed een zendmachtiging krijgt! Dus we krijgen ABTV? 🙂

  • autoblogger :

   @vla: nee, ik lees geen Trouw. Mevrouw autoblogger had een proefabo genomen, maar ik heb uiteraard gezorgd dat die zsm weer werd opgezegd.

   De kans op ABTV is weer wat toegenomen, maar niets is zeker. Zie ook het artikel wat ik zojuist gepost heb: http://www.autoblog.nl/archive/2009/11/05/de-status-van-automotive-media-uitslag-enquete

   • vla :

    @autoblogger:
    Haha! Nice! 😛
    Is ABTV eigenlijk wel een goeie beslissing? Want de vele aandacht die jullie daardoor zullen krijgen, zal niet alleen positieve aandacht zijn (milieu-gek***er (mag ik dat woord nu gebruiken of niet? 😕 Hier in Belgica hoor ik weinig mensen erover klagen heaur…) en dat soort dingen… Pas ook op voor stereotypering, hoewel dat volledig leidt aan de kijkers, kan je het ook ongewild stimuleren (maw: let op wat je doet, persoonlijk zie ik jullie liever geen karikatuur worden van jezelf zoals Top Gear dat doet)).

Laat een reactie achter

Je moet eerst inloggen om te kunnen reageren...