Autoblog Corporate

Autoblog Corporate

Een kijkje achter de schermen

Autoblog Corporate RSS Feed
 
 
 
 

Archief voor March, 2010

Ja, de merkdealer is veel duurder… en minder aardig!

De deur valt in het slot en natuurlijk liggen m’n sleutels op de bestuurdersstoel… Ik bel mijn garage en binnen een kwartier staat de bedrijfsleider met ijzerdraad het slot open te friemelen. Zijn hernia zit ‘m een beetje in de weg, maar uiteindelijk weet hij de auto zonder deuken en krassen open te krijgen. Kosten? EUR 15,- Lees meer »

Introductie: Alwood

Alwood is al een tijdje bij ons. Eerst als actief bezoeker, maar vanaf 2008 ook als blogger. Zijn Volvo-liefde kan je niet ontgaan zijn, maar verder weten we weinig over hem. Tijd voor een introductie. Lees meer »

Chevy blazer s10 uitvoering maar 5 deurs geen pick up

hallo en goede middag Lees meer »

Komt Autoblog nog op TV?

Vandaag was Wouter te gast bij BNR om wat toelichting te geven op onze TV aspiraties… Lees meer »

6 Juni 2010: MercedesForum meeting

Mercedes-Benz Utrecht
Op het hoofdkantoor van Mercedes-Benz in Utrecht (Van Deventerlaan 50) is op 6 Juni 2010 een voorjaarsmeeting gepland. Volgens insiders is de organisatie het eerste en tot nu toe enige online forum (alle merken meegerekend!) die ondersteuning krijgt van de importeur, dat is wel noemenswaardig? Lees meer »

Belgische Maserati-agent is overleden?

Als je de laatste week het Belgische nieuws hebt gevolgd, heb je ook gehoord dat er tijdens een schietpartij een agent is omgekomen. Zijn naam is Eddy Strijckers. Toen Autoblog-bezoeker Nijntje het krantenartikel las, kwam de omgekomen agent hem zéér bekend voor. Lees meer »

Autojournalisten aan het werk

Autojournalisten aan het werk

Introductie: Casper H

Hij was een actief bezoeker van autoblog die in 2008 het jaar goed begon door wekelijks een column te schrijven. Dat heeft ie goed volgehouden tot eind 2009, toen was de inspiratie een beetje op. Sinds begin dit jaar is ie gewoon mee gaan bloggen. Zijn naam is Casper. Lees meer »

Autoblog browser statistieken

Chrome en Firefox
Hoe zit het met de browserkeuze van onze bezoekers? Lees meer »

Introductie: Vincent van B

Weet je nog? Vroeger. Toen nieuwe bloggers nog gewoon een fatsoenlijke introductie kregen. Nu worden ze gewoon direct in het diepe gegooid en krijg je dit soort reacties. Daarom alsnog een introductie van onze nieuwste aanwinst. Lees meer »