Autoblog app wordt veel gebruikt

Autoblog app tabs
Vorige week lanceerden we de Autoblog iPhone en iPad app. We zijn inmiddels een paar dagen verder en de eerste resultaten zijn positief!

De app is tienduizenden keren gedownload en zo te zien gaan we daardoor met gemak 1 miljoen extra pageviews per maand genereren. Dat is best veel(!) en dat hadden we niet verwacht.

Diverse media hebben over de app geschreven en daarbij zijn er ook veel kritische reacties te lezen. We houden dat uiteraard goed in de gaten en zullen op korte termijn sowieso met een update komen. Die update moet zorgen voor meer interactie en een aantal nieuwe features. To be continued!

6 Reacties to “Autoblog app wordt veel gebruikt”

 1. technopatat :

  ik gebruik hem ook en ik ben er tevreden van :D!

  wel enkele dingen die nog te verbeteren zijn, zoals comments invoegen, autojunk filmpjes compatibiliteit voor de iPhone,…

  Maar over het algemeen ben ik tevreden! wel al 1 enkele keer een crash gehad en ik vind het ook een beetje vervelend dat ik telkens op een artikel moet duwen (klikken kan je het niet noemen) voordat het gelezen bolletje weggaat, want sommige artikels heb ik al gelezen op de pc dan…

  maar het is nog steeds beter dan te surfen naar m.autoblog.nl

 2. vla :

  Briljant!! Da’s echt een pak meer views jong! :O

 3. Citrofiel :

  1 miljoen pageviews bovenop de hoeveel die jullie al hadden?

 4. autoblogger :

  UPDATE: er is inmiddels een nieuwe versie van de app verkrijgbaar!
  http://www.autoblog.nl/archive/2011/01/12/update-de-nieuwe-autoblog-iphonepad-app

Laat een reactie achter

Je moet eerst inloggen om te kunnen reageren...