Dennis scoort weer eens een inhoudelijke reactie

Met vriendelijke groeten, KKN / Koerdische Komité Nederland

Dat Dennis goed is voor inhoudelijke reacties weten we al een tijdje. Dat er nu nog mensen de moeite nemen om te antwoorden op één van zijn posts uit 2007 verdient niets minder dan ons nederig respect. Inhoudelijkheid van reacties meten we aan de hand van het aantal leestekens. Helaas voor Dennis was dit zo offtopic dat ik het volgens de heer Autoblogger beter kon deleten. Die wordt dus niet meegenomen in de jaarscore jongen.

Voor de liefhebber alsnog het bericht, na de klik.

Turkije en Koerden
Turkije sluit zich steeds verder aan bij de brede Arabische-Islamitische as tegen Israël. Volgens militaire inlichtingendiensten heeft de Turkse premier Tayyep Erdogan een overeenkomst gesloten met de Iraanse president Mahmoud Ahmadinejad over militaire samenwerking. Turkije belooft Iran van militaire inlichtingen te voorzien en tevens luchtmacht assistentie te verlenen om een eventuele Israëlische aanval op de Iraanse nucleaire installaties te voorkomen.
Zowel in Washington als in Jeruzalem zou geschokt gereageerd zijn op de overeenkomst, die op maandag 9 november in Istanbul gesloten werd en gisteren getekend zou zijn door de presidenten van beide landen. Niemand had verwacht dat NAVO-lid Turkije zó ver zou gaan door militair te gaan samenwerken met Iran.

Met Hamas in het zuidwesten, Syrië in het oosten, Libanon/Hezbollah in het noorden en Turkije in het noordwesten is de Iraanse omsingeling van Israël voltooid. In het geval van een Israëlische aanval hoopt de regering in Teheran op deze manier niet alleen tijdig gewaarschuwd te worden, maar kan het ook onmiddellijk van alle kanten terugslaan.
Voorlopig is er in 2004 een Nederlander vermoord door een mohammedaan, worden autochtone bewoners hun wijken uitgepest door mohammedanen, worden vrouwen uitgescholden voor hoer en bespuugd door mohammedanen, worden ambulanche medewerkers, politiemensen, buschauffeurs, brandweermensen aangevallen tijdens hun werk door mohammedanen. Moet Wilders altijd en kogelvrijvest dragen,.. Dank zij de bloedige ‘verovering’ van Konstantinopel, (de gehele Christelijke bevolking werd daarbij vermoord) ligt nu 5% van het Turkse rijk in Europa. Mede hierdoor vinden de Turken dat zij in aanmerking komen voor een volledig lidmaatschap vd EU en niet een associatieverdrag of nominatie tot meest begunstigde handelspartner.

De 5e colonne is ook al geïndoctrineerd in ons overheid…Turkije krijgt in ruil daarvoor honderden miljoenen euro’s aan toetredingssubsidies. De negatieve consequenties van het lidmaatschap van Turkije van de EU zijn voor het gewone volk:
NL-bijdrage alleen al voor subsidies (basis 2006): €700 miljoen.
Verder: Explosieve stijging van de reeds vele miljarden kostende ‘gezinshereniging’, uitkeringen, huizen, banen, opleidingen. Dit alles te betalen dmv afbouw soc. zekerheid en belastingverhogingen.
Versnelde Islamisering van NL: Toename spanningen door verschillen in taal, cultuur, geschiedenis, inkomens. Dubbele wet- en regelgeving Een mooi moment, om er per direct mee te stoppen en hun lidmaatschap van de NAVO op te zeggen. Mooi zo dan kunnen meteen al die subsidies stopgezet worden.
1- Het niet erkennen van 19.000.000 koerden in Turkije.
2- Het bezet houden van Koerdistan sinds de tijd van het Otomaanserijk ook beter bekend als de genocidenplegers en de moordenaars van het vorige decennia op de Armeens en Koerdische volk…..
3- Het verbieden van onderwijs in eigen moedertaal het Koerdische, dus voor 19.000.000 koerden
4- De belachelijke karton democratie die de fascistische Turkse regering de koerden biedt,
5- De talloze politiek gevangenen koerden die in die wilde gevangenissen vast zitten zonder enige proces en waar martelingen een maltijd van de dag is….
6- Het verbieden van een fatsoenlijke censuurvrije tv. zender of krant voor 19.000.000 koerden in Turkije….
7- Het vernaderen van de Koerdische regio (Koerdistan) in een militaire zone die op een heel onrechtvaardige wijze wordt geregeerd sinds de oprichting van Turkije in 1920….
– Noord Cyprus is bezet door Turkije! Dus staatsterrorisme en massamoord in en door Turkije.Wie houdt Cyprus bezet? Waar worden Christenen en andere gelovigen vervolgd of het leven onmogelijk gemaakt?
– Armeense Genocide, ontkenning wordt bestraft: Waar zijn alle Armeniërs gebleven?

– Wat gebeurt er al jaren met de koerden?
– Hezbollah, Syrië, Iran en Hamas zijn nu de beste vrienden. Sinds de radicale ommekeer van Turkije naar de extremistische Islam is deze coalitie kompleet.
Tegelijkertijd naar Europa!! Wie begrijpt de waanzin niet? De mogelijke toetreding van Turken tot de EU heeft aanzienlijke geestelijke,politieke en territoriale impact,omdat de islam aanspraak maakt op heel Europa. Erdogan ligt op ramkoers in meerdere richtingen. Hij gaat een einde maken aan de seculiere status van Turkije, Als dat gebeurd is maakt hij op democratische wijze van Turkije een islamitische staat. Tegelijkertijd gebruikt hij Iran om zijn positie in het middenoosten te versterken. Hij denkt dat als Turkije en Iran samenspannen, beiden niet zullen worden aangevallen door het westen als zij Israël gaan aanvallen. De stemming wordt daartoe in Turkije reeds opgefokt. Dit alles gaat gebeuren zodra Iran een kernwapen heeft. Uiteindelijk wil Erdogan het Ottomaanse rijk in alle glorie laten weder opstaan.
De moslims hebben al Kosovo en Bosnië gekregen dankzij de sukkels in de NATO. Nadat de moslims Kosovo hebben ingelijfd werden duizenden kerken en kloosters vernield en werden de Servische Christenen het land uitgejaagd.
Als er iemand is die echt een terroristische beleid voert dan is dat de Turkse regering wel en de gene die deze terroristische daden van de Turkse sultans, Erdogaantje of de generaals goed keuren zijn niets anders dan blind, naïef en ook nog medeterrorist!Nou wat verwacht je dan als reactie van af de kant van de koerden waarvan ze van alles wordt verboden. hen niets gegund wordt wat ze wensen, die vrijheid niet krijgen die ze zelf willen en hun mening niet gerespecteerd wordt? Namelijk vrij zijn als ieder andere volk op deze aardbol. Als je al die punten goed leest en je zelf 1dag maar in de positie van Koerd verplaatst, ga jij je natuurlijk verzetten tegen die onrechtvaardigheid van een regering die niet mee te onderhandelen valt. En als jij je verzet tegen zo’n achterlijk fascistische beleid van de Turkse regering.
Koerdistan is niet en zal ook nooit van de Genocide-plegers worden… Koerden Zijn geen turken en zullen ook nooit zijn wat de genocide-plegers zo graag aan ons wil opleggen. De Tijd dat je met dwang die Toerkisme aan een volk wilt opleggen is voorbij!En ik wil al die gehersenspoelde Turken en hun medegehersenspoelde kameraden adviseren om te gaan lezen en achter de waarheid proberen te komen van een media of sites die onafhankelijk zijn.
Nu allereerst willen we dat er in EU een nieuwe beleid komt voor de
Koerden en andere volkeren die uit Turkije verbannen zijn. Wij willen
niet meer als “Turk” of “Arabisch” behandeld worden. We zijn verbannen
uit deze landen, waarom worden we weer ten prooi gesteld in een andere
land.
Wij veroordelen de activiteiten van Turkije in Nederland en alle
vormen van islamisering en Turkisering. De hoop dat in het spoor van
Turkije’s route naar EU lidmaatschap hervormingen zouden leiden tot
concrete verbeteringen, lijkt uit te lopen op een desillusie. De
vrijheid van vereniging, vergadering en meningsuiting schort nog het
nodige. En het feit dat diverse personen zijn aangeklaagd voor het
gebruik van verboden letters(!), zoals de Q, W, en X, omdat zij deel
zijn van het Koerdische alfabet, symboliseert dat Turkije nog steeds
worstelt met de Koerdische kwestie. Kwestie Cyprus, kwestie genocide,
kwestie hoofddoekje, kwestie illegale smokkel, kwestie Koerden,
kwestie achterstelling Christenen, kwestie dienstplicht. Blijkt dat
Turkije nog steeds aangeeft niet bij EU te willen horen. Turkije
verbied officieel de Koerdische namen. Gemeentes krijgen van de Turkse
consulaat een namenlijst en op deze lijsten staan alleen de namen van
de Turkse krijgsheren!!! Ze zijn voorbeelden van de onderdrukking,
Turken haten van de Koerdische namen. Turkse en Arabische Infiltraties
zijn onacceptabel en mogen nooit voorkomen. Dat dit toch nog steeds
voorkomt heeft te maken met de vele jaren van de slechte integratie
beleid, die een stagnatie van ontwikkeling op het gebied van
integratie en sociale ontwikkeling in de weg staat. Koerden hebben nu
niet alleen de namen maar ook denkwijzen van de Turken overgenomen;
integratiebeleid van Nederland creëert op deze manier alleen nog meer
tegenstanders.
Wij protesteren tegen de uitsluiting van de Koerden in diaspora en in
ons geboorteland, wij vinden het afschuwelijk dat Turkije in Nederland
Koerden mag assimileren! Tot op de dag van vandaag verlaten veel
Koerden – gedwongen – hun vaderland om hun vrijheid te beproeven in de
diaspora. Maar dat Turkije in diaspora Koerdische jongeren chanteert
voor zijn zogenaamde “militaire dienst” is een grote misdaad. De
dienstplicht en de inzet van militairen tegen de Koerdische volk,
bovendien met de Koerdische geld? Deze koerden zijn juist door de
Turkse leger verdreven uit hun geboorteland. Turkije vraagt per
persoon € 5700.-, plus 1 maand lang zware hersenspoeling in het
Turkse leger, genoeg om hier niet meer Nederlanders te worden! Totale
kosten bij elkaar incl. reiskosten, gemiddeld € 9 000 a’ 10 000.- per
persoon is dus een zware plicht voor de grootste maffia ter wereld.
Dit is een regelrechte afpersing van Turkse leger die juist de Koerden
verdrijft! Een leger van inmiddels 400 000 merendeels dienstplichtige
Turkse militairen vechten een steeds bloediger oorlog uit tegen de
Koerdische volk. Tot op de dag van vandaag worden koerden gedwongen om
meedoen aan Turkse dienstplicht. De Turkse dienstplicht is een grote
belemmering voor de integratie in Nederland.
We zullen pleiten voor de opbouw van een vrije maatschappelijk
integratie proces voor Koerden. Koerden kunnen beter zich integreren
als ze met hun eigen identiteit aan het proces deelnemen, niet met de
identiteit van de Turken of Arabieren.
Met vriendelijke groeten

KKN / Koerdische Komité Nederland
Mazhar I., Berzan Teke, O. Dogan

6 Reacties to “Dennis scoort weer eens een inhoudelijke reactie”

 1. vla :

  Kwantiteit staat niet voor kwaliteit. Al es gelezen? Ik eerlijk ook niet, maar hier en daar een stukje. En ‘t ruikt verdacht veel naar racistische kak.

 2. vla :

  Oh nee wacht ik dacht dat het slechts een verwijt jegens Turken in Nederland was. Blijkbaar is er meer mee gemoeid, en ja, de situatie met de Koerden is schrijnend..
  Maar alsnog kan je niet alle Turken over dezelfde kam scheren.

 3. Citrofiel :

  Wat? Ze plaatsen gewoon random dit stukje op blogs ofzo, hopende nog wat medestanders te oogsten. 😕

 4. RenesisHP :

  Het ergste van dit stuk is dat er een kern van waarheid in zit.
  Ik had vroeger een buurman die tot de echte verschoppelingen van de maatschappij behoorde. Dat was een Koerdische Irakees. Die gast werd in Nederland ook gewoon belaagd door Turkse jongens. Dit puur en alleen vanwege zijn afkomst.

  Dit stuk gaat niet zozeer over racisme. Er zit een duidelijke waarschuwing in die je ook zeker niet mag onderschatten. Daarvoor hoef je niet eens ver te denken. De gemiddelde grote stad gaat hard achteruit door de overduidelijk aanwezige culturele spanningen.

  Als mijn vriendin haar C cupje in een topje wil persen krijg ik al kriebels(op meerder manieren 😉 ). Dan betrap ik mijzelf daadwerkelijk op een angst. De angst dat iemand haar lastig gaat vallen wegens “hoerige” kleding of zo.. De redenering is bij sommige nogal kortzichtig. Nederlandse vrouwen zijn hoeren! Dat beeld is duidelijk merkbaar in de stad. Al helemaal op fijne avondjes uit. 😉

  Maar even realistisch. Dit is best wel offtopic. 😆

Laat een reactie achter

Je moet eerst inloggen om te kunnen reageren...