Met 6 man naar Parijs

Parijs Mondial 2010
Elk jaar wordt het weer drukker bij de Autoblog-autoshow gangbang. Dit jaar zijn we met 6 man sterk. Een korte update…

We zijn inmiddels aangekomen. Casper en ikzelf mochten vanochtend om 6u de trein pakken, om vervolgens om 8u de Thalys in te stappen. Lekker even vier uurtjes werken in de trein, live bloggen enzo. Althans, dat dachten we, maar helaas. De WiFi verbinding in de Thalys ZUIGT! Fuck man, een oude Nokia met GPRS werkt zelfs sneller. Na deze irritaties konden we vervolgens een uur in de rij staan om een metro-kaartje te krijgen, waarna we plaatsnamen in de overvolle en overjarige metro-dinges. En ja hoor, om 14u waren we bij ons hotel. Zoals vanouds is de buurt van ons hotel te herkennen aan tippelzones, verbouwingen, boorgeluiden, etc. Je kent het wel.

Het hotel was ook weer een leuke verrassing, ditmaal met een unieke 1-persoons-lift. Ooit in zo’n ding gezeten? Best apart. Maar goed, voor de verandering hebben we gelukkig kamers MET raam. En WiFi natuurlijk!

PS: Wouter en Patrick hadden een heerlijk relaxed autoritje naar Parijs, dat doen wij de volgende keer ook gewoon weer. Einde experiment.

3 Reacties to “Met 6 man naar Parijs”

 1. sir_smokalot :

  Autobloggert, waarom kies je toch altijd hotels uit vlakbij de lokale snollaria? Bij ee IAA 1935, waar ik ook bij was, was het ook weer raak.

 2. Citrofiel :

  Oke, Casper, Vincent, Wouter, Patrick. 1, 2, 3, 4. 6 min 4 is, eh, 2. Dus ik mis er nog een paar. 😛

  Anyhow, veel plezier en succes met de drukte heren!

 3. technopatat :

  ik ga maandag, met Speedy :D!
  iemand nog een ritje nodig, nog 2 plaatsjes vrij voor autoliefhebbers :)!

Laat een reactie achter

Je moet eerst inloggen om te kunnen reageren...