Mobile.de treedt toe tot netwerk

Motomedia is het meest veelzijdige online automotive medianetwerk van Nederland, waartoe ook de sites van Autoblog behoren. Het netwerk zal deze maand worden uitgebreid uit met mobile.de, onderdeel van eBay International. Mobile is in Duitsland de grootste online marktplaats voor voertuigen en presenteert veelal meer dan 350.000 tweedehands auto’s. De Nederlandse consument kan via mobile.de nu ook een gebruikte auto importeren.

Mobile International GmbH, de grootste online automarkt van Duitsland, opereert in verschillende Europese landen en werd in 1996 opgericht. Momenteel worden er ruim 1,4 miljoen voertuigen aangeboden, varierend van personenauto’s, bedrijfswagens tot motoren en campeervoertuigen. De bezoekersaantallen hebben in de loop der jaren een vlucht genomen en liggen tegenwoordig op gemiddeld 65 miljoen bezoeken per maand. Het mobile platform is in negen talen beschikbaar. Mobile International GmbH is een dochterbedrijf van eBay International AG.

“Motomedia gaat zich richten op de Nederlandse bezoekers van de Duitse website. Wij hebben voor Motomedia als exclusieve sales partner gekozen vanwege het gespecialiseerde netwerk in de automotive branche”, aldus Gert-Jan van Wijk, Head of International Advertising. Door de uitbreiding groeit het maandelijks bereik van het Motomedia netwerk naar ruim 3,6 miljoen unieke bezoekers. Met een eigen sales organisatie exploiteert Motomedia nu elf websites en blogs.

Laat een reactie achter

Je moet eerst inloggen om te kunnen reageren...