Een blijk van waardering voor de site

Dit zijn berichten die we graag in onze mailbox ontvangen!

Beste Autoblog redactie,

Allereerst wil ik even vertellen dat ik verstelt sta van de grootte van jullie site, Autoblog. Ik had nooit verwacht dat de lokale auto dealers hier in Utrecht ook maar gehoord hadden van de site Autoblog.
Maar niets blijkt minder waar. De Hyundai dealer, de Fiat dealer, de Nissan dealer, de Porsche dealer, de Audi dealer, de Mercedes-Benz dealer, de BMW dealer of zelfs mijn buurman; ze zijn allemaal bekend met de site die al het nieuws als (een van) eerste aan de man weet te brengen.

Dat deed me wel even denken aan de werkelijke omvang van het ‘blogje’ dat ik als een petrolhead dagelijks meerdere malen bekeek, al dan niet via de Iphone app (soms zelf ver na middernacht).

Ik had echt nooit gedacht dat dit ooit een site zou worden die echt iedereen zou kennen, die echt iedereen zou herkennen, die iedereen zou kunnen thuisbrengen. Een site waar je wat van hoort op de radio, een site met kwaliteit, een site waar je makkelijk door kan scrollen, een site met humoristische teksten die je soms aan het lachen kunnen brengen, een site die je elke maandag om 4 uur naar de Iphone doet grijpen om het nieuwste filmpje te kunnen zien, een site waar je zomaar uren kan besteden zonder dat je ook maar enig tijdsbesef hebt, een site die je kennis laat maken met zowel de gemiddelde seksloze boekhouders-muesli-bak tot aan de meest exotische wagens, dat is Autoblog.

Proficiat voor de behaalde resultaten!

Uitkijkend naar de toekomst, wens ik de hele redactie van Autoblog alvast een fijne winter, een vrolijke kerst en een gelukkig nieuwjaar toe!

1 Reactie to “Een blijk van waardering voor de site”

  1. vale46 :

    klein beetje overdreven, niet?

Laat een reactie achter

Je moet eerst inloggen om te kunnen reageren...