Ford F350 kopen via Autojunk?

Wat te doen als mensen denken dat we een garage zijn?

Nee, we verkopen geen auto’s maar toch krijgen we geregeld mailtjes met de vraag wat een bepaalde auto moet opleveren. Zo kwam ook onlangs deze vraag binnen, zonder een link of wat dan ook:

Hallo,
Ik had interesse in die ford F 350.
Wat vraagt u ervoor?
Groetjes humphrey

Sent from my iPad

Na enig zoeken dachten we dat het om deze upload ging. Onze reactie:

Hey Humprey,

bedoel je de gele XLT heavy duty sleepwagen? Inclusief verzendkosten?

Zijn reactie:

Ja dat bedoel ik.of heeft u een tel nummer waarop ik u kan bellen?dan kunnen we beter zaken doen.

Helaas, we konden niks anders dan hem teleurstellen:

Hallo Humphrey,

sorry voor het niet reageren. Ik heb de laatste dagen lang nagedacht of ik de auto wel zou willen verkopen, maar er zit toch te veel emotionele waarde aan voor mij.

Mijn vader heeft de auto enkele jaren geleden aangeschaft, maar is zelf vorige maand helaas overleden in een tragisch golfongeluk door toedoen van een inschattingsfout van een caddy, die achteraf dronken bleek te zijn. De herinneringen die aan de auto kleven zijn nog te vers om er afstand van te kunnen doen, vooral ook omdat moeder na het voorval in een catatonische schok is terechtgekomen, maar enkele tekenen van leven vertoont als zij bij de auto in de buurt is. Mijn vier zussen en ik denken dat de therapeutische waarde van deze F-350 niet moet worden onderschat.

Om een lang verhaal kort te maken: ik trek de wagen van de markt terug, sorry dat ik niet eerder heb gereageerd, dit komt omdat ik de afgelopen dagen ter bezinning in een Boeddhistisch klooster heb gezeten, afgesloten van de buitenwereld.

Vriendelijke groet,

1 Reactie to “Ford F350 kopen via Autojunk?”

  1. Yeelen :

    En DAT is hoe je omgaat met mensen die nadenken nog niet hebben ontdekt!

Laat een reactie achter

Je moet eerst inloggen om te kunnen reageren...