Wat heeft Peugeot misdaan???

Zojuist kregen we de volgende reactie in onze inbox:

na julie site wat bekeken te hebben valt mijn mond open van verbazing. Wat Peugeot ook doet, het word door julie altijd de grond ingeboord. De mooie voorgrille die symbool staat voor de leeuw (als julie het nog niet weten het symbool van Peugeot) is in julie ogen altijd lelijk. Ik begrijp julie ongenoegen allesbehalve. De 308CC word om god weet welke reden een lelijke wagen genoemd, de prologue van de 3008 word door julie superlelijk gevonden terwijl deze net een zeer mooie en sportieve voorzijde heeft. De 908 word bekritiseerd omdat hij op diesel rijd. Wat dan met Audi dat ook op diesel rijd? Trouwens de dieselmotor heeft in de LM series duidelijk bewezen veel beter te zijn dan de benzine motoren, kijk maar naar dit seizoen waarin Peugeot en Audi met hun diesel motoren alle benzinemotoren verpulveren. Waarom een hybride versie bekritiseren? Dit kan toch enkel positieve effecten hebben? Dit warren nog maar enkele van mijn verbazingen. Kortom, wat heeft Peugeot julie misdaan dat julie hen altijd afbreken? Hopelijk is julie comentaar in de toekomst gegrond en kunnen julie degelijke comentaar geven aan dit automerk.

Gelukkig was Wouter zo alert om de man van repliek te dienen:

Nou jeetje Tony. Vind je niet dat je een beetje overdrijft?

We hebben in 2006 nog een positief artikel over Peugeot geschreven:
http://www.autoblog.nl/archive/2006/05/14/peugeot_205_v6

Vervolgens kon Robbie zich niet meer inhouden:

Hoi Tony,

Weet je het verschil tussen een artikel (met onze mening) en een reactie (de mening van een bezoeker)? Volgens mij heb je dat nog niet helemaal door. En ik zal mijn verhaal even onderbouwen. Kijk maar eens wat wij zelf geschreven hebben over je favoriete merk:

De mooie voorgrille die symbool staat voor de leeuw (als julie het nog niet weten het symbool van Peugeot) is in julie ogen altijd lelijk.
Overal plakken ze die immens grote traliebek op en die wordt ook nog eens steeds groter. Terwijl het op de 206 nog zo onschuldig begon hebben ze onlangs met de PROLOGUE… concept in mijn ogen toch echt rock bottom geraakt, wat een gedrocht!
Oftewel tm de 206 zijn we wel positief.

De 308CC word om god weet welke reden een lelijke wagen genoemd,
Cabrio’s zijn gay en daarom per definitie niet mooi.

de prologue van de 3008 word door julie superlelijk gevonden terwijl deze net een zeer mooie en sportieve voorzijde heeft.
Smaken kunnen natuurlijk verschillen, maar als ik jou was zou ik toch een bij de opticien langsgaan. Zelden een auto gezien die zo op een opgeblazen walvis lijkt. Of een gesmolten E.T. je mag kiezen.

De 908 word bekritiseerd omdat hij op diesel rijd. Wat dan met Audi dat ook op diesel rijd? Trouwens de dieselmotor heeft in de LM series duidelijk bewezen veel beter te zijn dan de benzine motoren, kijk maar naar dit seizoen waarin Peugeot en Audi met hun diesel motoren alle benzinemotoren verpulveren.
We hebben de afgelopen jaren meerdere malen geschreven over de 908, maar nog nooit negatief. Hoogstens over het feit dat Audi ze altijd verslaat op Le Mans of dat ze weleens crashen. Lees de artikelen er maar op na!

Waarom een hybride versie bekritiseren? Dit kan toch enkel positieve effecten hebben?
Kan je aangeven waar ik dan precies negatief ben over de 908 Hybrid in dit artikel? (behalve dat Audi altijd wint)

De reacties op de artikelen zijn natuurlijk een heel ander verhaal. Onze bezoekers geven daarin hun ongezouten mening over de wanstaltige producten die Peugeot de laatste tijd heeft weten te ontwerpen zoals de 3008 Prologue en de achterkant van de 308 SW. Je hoornvlies barst er spontaan van. En helaas voor jou zijn we geen communistisch weblog dat alle reacties van bezoekers die iets stouts zeggen over een merk meteen verwijderen.

Misschien is het een goed idee als je zelf peugeotblog.nl begint en daar lovende verhalen gaat schrijven over mooie voorgrillen die symbool staan voor de leeuwen. We wensen je uiteraard veel succes. Als je nog tips nodig hebt dan willen we je uiteraard altijd graag helpen.

2 Reacties to “Wat heeft Peugeot misdaan???”

  1. mashell :

    Haha. Wat heeft Peugeot misdaan? Bijvoorbeeld recent nog de 407 coupe van de markt halen. Dat is echt jammer. Die 3008 op de markt zetten trouwens ook.

  2. vale46 :

    Haha 😀
    Zo iemand pesten, stoute jongens 😉
    Peugeots zijn gewoon lelijk, de laatste nieuwe (effe modelnaam kwijt) is wel een hele verbetering! Gedaan met dat grote gapende gat waar de voorbumper hoort te zitten.

Laat een reactie achter

Je moet eerst inloggen om te kunnen reageren...