Een respectabele leeftijd?

Graag deze e-mail doorsturen aan ene Wouter die dit onderwerp over de VW plus zonodig moet vertalen in het kleineren van bejaarden.

Beste Wouter,

Wat een respectloze manier om je zo te willen manifesteren op een autoblog. Ontzettend flauw en goedkoop. Mocht je ooit de respectabele leeftijd bereiken, dan zal hetzelfde gevoel je ook bekruipen als er zo geschreven wordt over de doelgroep en denk je misschien nog eens aan je eigen uitspraken en opstelling naar de “suffe bejaarden”.
Flinke knul ben je.

Met vriendelijke groet,

M.Schimmel

3 Reacties to “Een respectabele leeftijd?”

 1. vla :

  Meneer Schimmel moet eens dringen zijn mening over persvrijheid en humor herzien. Maar hij mag ook klagen natuurlijk, als Wouter dit niet als mop bedoelde dan is het van groot belang dat M. Schimmel hem aantoont dat niet alle bejaarden je de pas afsnijden op een 2 vaksbaan of fietsers bijna aanrijden. Of met een brommer voor je wiel oversteken, of de dode hoek niet eens bekijken, of gevaarlijk traag rijden, of… 🙄 Maar er zijn ook goed sturende oudjes op de baan, zoals deze kerel in z’n Enzo! 😀
  http://www.autojunk.nl/clips/view/161082
  Conclusie: Wouter maakte een grapje en het is een feit dat niet alle bejaarden beroerd rijden/saai zijn. Statistieken tonen wel aan dat er een andere mentaliteit is bij de meeste bejaarden en dat er een grote meerderheid van de oudjes is die de straten onveilig maken. Dat zijn gewoon feiten.

 2. micheloo0 :

  Die naam alleen al M.Schimmel XD

 3. Wouter :

  Whoops. Weer een fan minder! Zelfs bejaarden willen niet met een Golf Plus geassocieerd worden!

Laat een reactie achter

Je moet eerst inloggen om te kunnen reageren...