Een paar reacties op onze mening over oldtimers

Oude baas rust bij zijn Volvo
Het is weer zover, de mailbox stroomt over met emoties over de oldtimerregeling.

Terwijl de oldtimer-’liefhebbers’ onderweg zijn naar Den Haag, om protest te voeren, leggen ze en passant het verkeer op de A12 lam. Ons bericht daarover schoot bij sommigen –wederom– in het verkeerde keelgat. En let ook op de interpunctie.

Wat een zielig en kansloos bericht van jullie over de oldtimers !! Bah
Het laat iig jullie ware aard zien, en dat gaat jullie gezicht kosten ….

Mag ik u er op wijzen dat deze kolom van u je reinste stemmingmakerij is? Ik ben ook zo’n zeurkous die rijd in zo’n oldtimer waar ik inderdaad met hart en ziel van houd! En ik zou niet bereid zijn om ‘een paar tientjes’ meer MRB te willen betalen? U scheert wel iedereen over een kam met deze opmerking!
Staat u er ook bij stil dat er bedrijven zijn die eea ook hun brood mee verdienen? Ja ook wij, althans voor later als mijn man niet meer in de bouw “kan” werken omdat zijn lijf op is en we toch graag nog ZELF! voor inkomen willen zorgen!!!

Maar het geeft allemaal niet hoor, gelukkig nemen ik en een aantal van mijn mede oldtimer liefhebbers uw colum niet serieus!

Als jullie je autoblog noemen zou je deze actie moeten steunen inplaats van zo’n dom bericht de eereld in tr sturen. Zorg dat je weet waar het over gaat wat een fom zooitje zijn jullie verschrikkelijk

als Belg ben ik niet zo betrokken bij de regelgeving die er in uw land zit aan te komen.

Hoewel, op termijn zal er, als het gaat om aanpassing van de regelgeving omtrent oldtimers, wel ergens te horen vallen “en in Nederland is het zo”

Nu, ik vind de voorgestelde taksen en maatregelen ook zeer bezwarend voor mijn Nederlandse vrienden en wil derhalve solidair zijn.

Uw uitspraak op uw blog, of ze nu komisch bedoeld is of niet, vind ik niet betuigen van solidariteit met de voorouders van ons hedendaags vervoer. Een excuus zou dus minstens op zijn plaats zijn.

Als u toch geen problemen heeft met betalen van taksen, stort dan uw geld vrijwillig aan de Nederlandse Fiscus. Want iedere cent telt.

Met veel verontwaardiging lees ik net uw bericht over protestactie.
Het gaat niet zomaar om een paar tientjes..
Ik heb ruim 50 Renaults (ben een mobiel Renaultmuseum aan het opzetten) en ik wordt dus keihard gepakt voor auto’s die 1 of 2 keer per jaar naar een evenement of filmset moeten rijden.
3 van mijn auto’s zijn onlangs nog gebruikt voor de film “toen was geluk nog heel gewoon”, dit zal in de toekomst niet meer kunnen.
Tevens sprak ik daar de mensen van het politie museum Rotterdam Rijnmond en zij zitten in hetzelfde schuitje.
Ovrigens betaal ik ook nog gewoon wegenbelasting voor de 5 auto’s voor dagelijks gebruik.
Hetgeen ik nu overigens uit protest terug ga brengen naar 3.
Van mij zullen ze alleen maar minder vangen, maar de hobby wordt wel volledig kapot gemaakt.
Het gaat hier om historisch erfgoed.
De gebouwen worden toch ook beschermd?
Misschien moet u eerst eens iets beter nadenken voordat u zomaar iets de wereld in blaat.
Bij voorbaat dank!

Als het doorgaat dan betaal ik 250 Euro per maand wegenbelasting voor een auto waar ik nog niet eens 2000 km per jaar mee rij.
Weg investering van 8500 Euro.

Ik heb begrepen dat jullie vinden dat oldtimer bezitters maar een paar tientjes extra hoeven te betalen en dat wij niet zo moeten zeuren. Graag leg ik bij jullie de rekening van 8.560,- euro neer die ik komend jaar kwijt zal zijn aan belasting voor mijn oldtimers. Auto’s die ik in nieuwstaat gebracht heb en bij hou. Auto’s waar ik in totaal 5.000km per jaar mee rij. Waarvan ongeveer 1.500 km in Nederland.

Dus ik stel voor dat ik de paar tientjes ga betalen en jullie de rest. Ik ben absolute niet onder de indruk van jullie stukje op jullie site en met mij vele duizenden andere.

WAUW….ik ben onder de indruk van jullie empathische vermogen….of de reporter die dit schrijft.

jezus wat een waardeloos stuk zie ik op Internet verschijnen.
En dat noemt zich Autoblog????

allemachtig…….

Laat een reactie achter

Je moet eerst inloggen om te kunnen reageren...