Archief voor February, 2009

KNIGHT RIDER blijft altijd mooi!

Auto’s zijn emotie, tv-series over auto’s blijkbaar ook. Op het artikel over de nieuwe Knight Rider TV-serie kregen we de volgende reactie:

Jort Kelder vs. Seat

Fokken met Seat is fokken met Smoke! Tijd om de handschoen op te pakken en dat vervelende bretels-mannetje tot een duel uit te dagen… En garde! Ongelikte beer, snobbistische Maserati-piloot, PC Hooft-aficionado, elitair Nijenrode-scum!

Autoblog is tweede meest waardevolle Nederlandse weblog

Zojuist is door hyped.nl een lijst met de dertig meest waardevolle weblogs in Nederland gepubliceerd: De Weblog Top 30. Geenstijl.nl is met een waarde van veertien miljoen euro het meest waardevolle Nederlandse weblog, op een eervolle tweede plek staat autoblog.nl (3,1 miljoen). Waar kunnen we afrekenen?

Wist je dat Autoblog een zeer populair Youtube-channel heeft?

Op YouTube zijn diverse “partner channels” te vinden, waaronder eentje van Autoblog. In de Nederlandse top 10 van deze partner channels staan we op de 3e plek, na internationale bekendheden Esmee Denters (1) en Armin van Buuren (2). Nu alleen nog een manier zien te vinden waarop we Wouter muziek kunnen laten maken…

De 5 best gelezen artikelen in januari 2009

Ondanks de kredietcrisis zijn auto’s weer hot: in januari hadden we meer dan 8 miljoen pageviews. Bloopers, ex-USSR presidenten en The Stig zijn wat onderwerpen die onze bezoekers bezig hielden. Een echte wereldwijde primeur scoort echter nog altijd het beste.