Autoblog sponsort Wordcamp NL

Wordcamp NLAanstaande zaterdag is het zover, dan vindt de eerste WordCamp in Nederland plaats. WordCamp is een evenement waar je veel kennis kunt opdoen over WordPress en plugins, zoekmachines, communities, etc. Wij gebruiken sinds een paar jaar WordPress voor Autoblog.nl en hebben onlangs besloten om al onze sites op basis van dit systeem te laten draaien.

ABHD en Carwoman gebruiken ook WordPress, en zelfs Autojunk draait sinds kort op WordPress. Reden genoeg om WordcampNL te sponsoren. Een andere reden is dat, volgens onze eigen cijfers, Autoblog de grootste WordPress-gebruiker in Nederland is. Ook de gratis krant DAG bleek een grote speler op basis van WordPress, maar die hebben de site inmiddels gesloten (nadat men al eerder stopte met de papieren versie).

De eerste WordCamp vond juli 2006 in San Francisco plaats. Oprichter Matt Mullenweg organiseerde dit evenement in 3 weken en er waren 300 deelnemers. Drie jaar later is het evenement ook in Nederland, met dank aan Erno. Er komen diverse sprekers en onze eigenen Wouter zal een presentatie over het Autoblog-imperium geven.

4 Reacties to “Autoblog sponsort Wordcamp NL”

 1. CasperH :

  Jammer dat ik er niet bij kan zijn, was erg interessant geweest. Have fun!

 2. vla :

  Is er bij jullie al een krant kopje onder gegaan? Toch niet vanwege het internet?

  Maar goed, sponsoren jullie al niet eens vaker bepaalde dingen? Zoals iets met die Mercedes-fanboys, of één of andere nieuwssite waar ik het AJ en AB logo zag…
  Btw mis! De grootste WordPress gebruiker in Nederland is http://www.klassiekerrally.nl/ ! We zijn zo belachelijk groot dat we niet eens behoefte hebben aan spam-acties als deze! 😉 😀
  As for Wouter: deze afbeelding is alles wat je nodig hebt:
  http://img301.imageshack.us/img301/4513/alleslavenmoetenbuigenv.png

  • RA999 :

   @vla:
   Nope er was gewoon niemand die het suffertje wilde lezen, zelfs gratis niet. En natuurlijk was ook de, universeel als excuus in te zetten, recessie/kredietcrisis de reden dacht ik.

Laat een reactie achter

Je moet eerst inloggen om te kunnen reageren...