Autoblog Corporate

Autoblog Corporate

Een kijkje achter de schermen

Autoblog Corporate RSS Feed
 
 
 
 

Archief voor October, 2009

Dennis is een 4000+ blogmaster

Gisteravond was het zover, Dennis schreef zijn 4000e artikel! Lees meer »

Autoblog sponsort Wordcamp NL

Wordcamp NLAanstaande zaterdag is het zover, dan vindt de eerste WordCamp in Nederland plaats. WordCamp is een evenement waar je veel kennis kunt opdoen over WordPress en plugins, zoekmachines, communities, etc. Wij gebruiken sinds een paar jaar WordPress voor Autoblog.nl en hebben onlangs besloten om al onze sites op basis van dit systeem te laten draaien.

ABHD en Carwoman gebruiken ook WordPress, en zelfs Autojunk draait sinds kort op WordPress. Reden genoeg om WordcampNL te sponsoren. Een andere reden is dat, volgens onze eigen cijfers, Autoblog de grootste WordPress-gebruiker in Nederland is. Ook de gratis krant DAG bleek een grote speler op basis van WordPress, maar die hebben de site inmiddels gesloten (nadat men al eerder stopte met de papieren versie). Lees meer »

ASMA ript foto's van Autojunk

Come to me!
Mja, als je de logo’s van een Mercedes kan slopen, dan kun je ook foto’s bewerken. Zo blijken de Duitse handenarbeiders van ASMA zonder enige moeite plaatjes van Autojunk te kopieren, om er vervolgens hun eigen watermerk op te plakken. Lees meer »

Een typisch fout Duits merk?

Geachte,

Onderstaande “tag” getuigt van weinig fantasie, en weinig respect voor een constructeur die ongeveer de meeste uitvindingen op zijn naam heeft staan op het gebied van veiligheid en techniek. Trouwens ook een van de weinige merken die de milieubelasting van de totale keten van productie tot uiteindelijk sloop onder controle heeft. Lees meer »

Wie is autoblogger?

Raadplaat!
Tja. Feessie… Lees meer »

Frank Jacobs kijkt constant op Autoblog

Als dat autoblog niet is...
Zie hier een afbeelding van de nieuwe werkplek van de almachtige Frank Jacobs, beter bekend als
Gods geschenk aan de autojournalistiek. Maar wat zien we daar op zijn scherm? Lees meer »

De 5 best gelezen artikelen in september 2009

Een combinatie van een crash, een stukje ondergoed, een Mercedes SLS, een Bugatti Galibier en een Frankfurt video… Lees meer »