Archief voor October, 2009

Dennis is een 4000+ blogmaster

Gisteravond was het zover, Dennis schreef zijn 4000e artikel!

Autoblog sponsort Wordcamp NL

Aanstaande zaterdag is het zover, dan vindt de eerste WordCamp in Nederland plaats. WordCamp is een evenement waar je veel kennis kunt opdoen over WordPress en plugins, zoekmachines, communities, etc. Wij gebruiken sinds een paar jaar WordPress voor Autoblog.nl en hebben onlangs besloten om al onze sites op basis van dit systeem te laten draaien. […]

ASMA ript foto's van Autojunk

Mja, als je de logo’s van een Mercedes kan slopen, dan kun je ook foto’s bewerken. Zo blijken de Duitse handenarbeiders van ASMA zonder enige moeite plaatjes van Autojunk te kopieren, om er vervolgens hun eigen watermerk op te plakken.

Een typisch fout Duits merk?

Geachte, Onderstaande “tag” getuigt van weinig fantasie, en weinig respect voor een constructeur die ongeveer de meeste uitvindingen op zijn naam heeft staan op het gebied van veiligheid en techniek. Trouwens ook een van de weinige merken die de milieubelasting van de totale keten van productie tot uiteindelijk sloop onder controle heeft.

Wie is autoblogger?

Tja. Feessie…

Frank Jacobs kijkt constant op Autoblog

Zie hier een afbeelding van de nieuwe werkplek van de almachtige Frank Jacobs, beter bekend als Gods geschenk aan de autojournalistiek. Maar wat zien we daar op zijn scherm?

De 5 best gelezen artikelen in september 2009

Een combinatie van een crash, een stukje ondergoed, een Mercedes SLS, een Bugatti Galibier en een Frankfurt video…